Satu Lindgren

UUDENMAAN KOKOOMUKSEN EDUSKUNTAVAALIEHDOKAS MYRSKYLÄSTÄ


Hyvinvointi on Suomen sydän, se täytyy käynnistää uudelleen. On elvytyksen aika.

Olen kahden lapsen äiti, vaimo, lehtori ja luottamushenkilö Myrskylästä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK, suuntautumisvaihtoehtona sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen. Opiskelen tällä hetkellä työni ohella kriisi- ja poikkeusolojen asiantuntijaksi. Työurallani olen toiminut mm. yrittäjänä, sairaanhoitajana, tukiperheen äitinä, vanhempana sopimuspelastajana. Pisimmän työurani olen tehnyt ensihoidossa, jossa olen päässyt näkemään koko yhteiskunnan kirjon, vauvasta vaariin. Tällä hetkellä toimin lehtorina ammattikorkeakoulussa. Vapaa-ajalla harrastan retkeilyä ja kalastusta. Perhettämme ilostuttaa kaksi koiraa. 

Keskeisempiä luottamustehtäviäni: Myrskylän kunnanhallituksen varapuheenjohtaja, sivistys-ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja, Itä-Uudenmaan varautuminen- ja turvallisuuslautakunnan puheenjohtaja. 

Suomessa pitää pystyä asumaan, elämään ja liikkumaan ulkona turvallisesti, huomennakin. Hyvinvointialueiden rahoitus on turvattava. Toimiva terveydenhuolto ja pelastustoimen palvelut kuuluvat kaikille. Koulutukseen on panostettava, tutkimus- ja kehittämistyölle on löydyttävä riittävä rahoitus. Ala- ja yläkouluihin on palautettava työ- ja opiskelurauha.

Valtion velkaantuminen on loputtava. Suomi nousee työllä, yrittämisellä ja ahkeruudella. Työntekijät on saatava työmarkkinoille. Työnteosta on tehtävä kannattavaa.